Stadion is 6,6 miljoen euro waard/Optocht gaat door

Rita De Meyer
| 0 reacties
Stadion is 6,6 miljoen euro waard/Optocht gaat door
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Donderdagavond werd bekendgemaakt dat de registratie ontvanger op het Herman Vanderpoortenstadion een waarde heeft geplakt van 6,6 miljoen euro. Dat is 1,2 miljoen euro méér dan de stad Lier wilde betalen.

Het schepencollega van Lier had het bod op 5,4 miljoen maximaal gezet en aan dit bedrag wordt dan ook vastgehouden volgens burgemeester Marleen Vanderpoorten. "Volgens de studie van professor Roel Bellens van het financieel adviesbureau Strategus zou Lierse SK met die 5,4 miljoen gered zijn. Al heb ik mijn twijfels, want er zijn nog heel wat investeringen nodig op het vlak van de veiligheid." stelt de burgemeester. Maandag zou normaal beslist worden over de aankoop, maar dit is nu uitgesteld naar ge gemeenteraadszitting van 29 november.

Maar de geplande optocht volgende maandag, waarover we u gisteren berichtten gaat gewoon door. Marc de Noël, een van de organisators van de optocht en secretaris van het supportersverbond stelt “Nu het stadsbestuur de belangrijke beslissing over de aankoop van het stadion heeft uitgesteld naar eind november, is de optocht zeker nodig. De goedkeuring van dit dossier is van belang voor het voortbestaan van Lierse. Vandaar roepen we alle supporters en sympathisanten op om mee te doen om het stadsbestuur te overtuigen dat voetbal in Lier belangrijk is.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties