Vanavond topper FC Utrecht-PSV

J. S.
| 0 reacties
Vanavond topper FC Utrecht-PSV
Foto: © SC

In de Holland Casino Eredivisie staat er vanavond één wedstrijd op het programma. Het is wel niet zomaar een wedstrijd, koploper PSV gaat op bezoek bij het als vierde geklasseerde FC Utrecht. 

Utrecht verloor in het eigen stadion nog geen enkel punt, de ploeg doet zijn sterke thuisreputatie alle eer aan. Bovendien ging Utrecht dit jaar al winnen in Feyenoord en speelde het gelijk bij Ajax. De laatste weken loopt het iets minder voor Utrecht, er werd drie keer op rij verloren: één keer in de Uefa Cup en twee keer in de competitie.

Voor PSV loopt alles op rolletjes, de Eindhovenaren staan op kop in de Eredivisie. Bovendien werd concurrent Ajax vorige week al op virtueel tien punten gezet. Ook in Europees verband draait PSV goed, het staat aan de leiding in zijn poule.

Het belooft een spannende wedstrijd te worden tussen twee sterke ploegen. De thuisploeg zal zich ongetwijfeld willen herpakken na de 0/6 en het zal zijn thuisreputatie alle eer aan willen doen. PSV zal er alles aan doen om zijn voorsprong van drie punten op Feyenoord te behouden. Hiervoor zullen hoogstwaarschijnlijk wel drie punten nodig zijn...
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties