Reactie Mudingayi op interesse topclubs

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Reactie Mudingayi op interesse topclubs
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eerder op de dag kon u op Voetbalkrant al lezen dat Gaby Mudingayi in de belangstelling staatvan verschillende clubs waaronder Arsenal en Inter Milaan. Hieronder leest u de reactie van de Congolese Belg op die interesse en vertelt hij nog wat over de Rode Duivels

“In België heeft men me nooit ernstig genomen. Sorry dat ik het zo zeg, maar daar krijg ik het schijt van”, aldus Mudingayi in Het Laatste Nieuws. “In Gent mocht ik maar één op de twee matchen spelen, hier speel ik al bijna het hele seizoen. In een sterkere competitie dan de Belgische.”

“Arsenal is ondertussen twee keer komen kijken en was zeer positief. Ik heb dan ook een serieuze vooruitgang geboekt. Zowel fysiek als voetbaltechnisch. Men verwacht hier in Italië wel nog goals van mij. Maar ik ben op goeie weg. Maandag, tegen Vicenza, gaf ik de assist voor het beslissende doelpunt.”

“Toch weet ik nog niet of ik vertrek. Ik voel me hier heel goed. Maar als er een grotere club komt, waar ik nog beter zou kunnen worden, moet ik mijn kans grijpen”.

Ook over de Rode Duivels wilde Mudingayi nog het een en het ander kwijt: “Jammer dat ons land bijna uitgeschakeld is voor het WK. We hebben toch goede spelers? De Rode Duivels liggen me nouw aan het hart. Ik zou dolgraag weer voor de nationale ploeg spelen. Maar is het omdat ik 'maar' in de Serie B speel, dat men mij vergeten is.”

Hallo Aimé Anthuenis? “Het doet me deugd te horen dat het Mudingayi goed gaat”, aldus de bondscoach. “Dat bewijst dat het geen verkeerde keuze was om hem op te roepen. Wij volgen Gaby trouwens nog altijd. De volgende interland is pas in maart. Er kan nog van alles gebeuren, hé.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties