Inter weet nu eindelijk wat winnen is

Bert Van Houtte

Het Italiaanse Inter weet nu eindelijk weer wat winnen is, na zeven maal een puntendeling te hebben moeten toestaan won de Milanese formatie eindelijk eens. Slachtoffer van dienst was Messina, de bezoekers kregen een heuse 5-0 pandoering te verwerken. In de eerste helft slaagde Adriano erin om een zuivere hattrick te scoren, de Braziliaan zette zijn club goed op weg naar de zege. Bij rust was het dan ook 3-0 in het voordeel van thuisploeg Inter.

In de tweede helft had de thuisploeg minder pret toen doelman Toldo tegen een rood karton aankeek. Inter-trainer Mancini haalde de Nederlander Van Der Meyde van het veld om zo een nieuwe doelman tussen de palen te kunnen zetten. Fabian Carini mocht eindelijk eens zijn kunnen tonen aan het Inter-publiek.

Met tien man slaagde Inter er nog in om de score hoger te doen oplopen. Een vrije trap van SiniÅ¡a Mihajlovic ketste af op een verdediger maar ging toch binnen. Vieri zette de kroon op het werk door de 5-0 op het bord te zetten. Zo won Inter ruim van Messina, maar belanger de club speelt eens niet gelijk. Inter staat nu voorlopig op de vierde stek in de Serie A. De troepen van Mancini tellen nu 20 punten.