Vitesse op bezoek bij Ajax

Vitesse op bezoek bij Ajax
Foto: © SC

Vanmiddag worden er naast de topper tussen Feyenoord en PSV nog drie wedstrijden afgewerkt in de Holland Casino Eredivisie. In deze voorbeschouwing kijken we kort vooruit naar de wedstrijden van vanmiddag.

Ajax krijgt Vitesse op bezoek. Ajax heeft zich goed herpakt na een zwakke seizoensstart. De laatste weken worden er eindelijk weer punten behaald en de Amsterdammers zijn inmiddels opgeklommen naar de derde plaats in de rangschikking. Vitesse speelt een seizoen met ups en downs. De ene week wordt er gewonnen, de week daarop weer verloren. Hierdoor staan de Arnhemmers in de subtop van de rangschikking. Misschien heeft Vitesse vanmiddag wel zijn dagje en kan er iets geraapt worden in Amsterdam?

NEC krijgt De Graafschap op bezoek. NEC speelt een zeer middelmatig seizoen en staat laag in de middenmoot. Bij een nieuwe nederlaag komt de zestiende en bij gevolg de na-competitieplaats wel erg dichtbij. De Graafschap wist nog niet te winnen dit seizoen. Wellicht kan er vanmiddag iets gesprokkeld worden in Nijmegen.

NAC Breda tenslotte krijgt ADO Den Haag op bezoek. Vooral voor ADO is deze wedstrijd (net zoals iedere wedstrijd trouwens) van groot belang aangezien de ploeg uit Den Haag slechts vijftiende staat, wat dus nog net veilig is.
NAC is bezig aan een goed seizoen, vooral thuis worden er veel punten behaald. Vooral NAC zal vanmiddag zeker voor de overwinning gaan, voor ADO is ieder punt meegenomen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties