Morientes kan kiezen

Jan Martynowski
| 0 reacties
Morientes kan kiezen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De makelaar van Fernando Morientes, spits op overschot bij Real Madrid, zegt dat vier ploegen uit de Premiership de spits in willen lijven.

Het was al bekend dat Liverpool interesse had. Real zou zelfs al een bod van 3,5 miljoen pond hebben geweigerd, wegens te laag. Ook Newcastle voegde zich vorige week bij de geïnteresseerden. 
Maar nu maakte Gines Carvajal, Morientes’ makelaar, bekend dat de 28-jarige vier aanboden uit de Premier League heeft, en twee uit de Franse eerste klasse. "Hij is vastbesloten te spelen en wil dat doen bij een groot en competitief team." 

Als reactie hierop raakte vandaag trouwens bekend dat Rafa Benitez (Liverpool) zijn pijlen intussen meer richt op Anelka (Manchester City), omdat hij niet in een eventueel opbod over Morientes wil betrokken raken.

Uitgeleend worden ziet de topspits niet zo zitten. "Dat gebeurde vorig jaar al, en hij wil niet opnieuw zoiets meemaken." Vorig seizoen werd hij aan Monaco uitgeleend, waar hij met 9 doelpunten topschutter werd in de Champions League, en de finale bereikte. Hij keerde daarop terug naar Real, maar staat als laatste spits in de pikorde. Voor hem: Ronaldo, Owen en maatje Raul.

Madrid zelf staat open voor een goed bod. "Hij is een zeer goed speler, en we zullen niet in de weg staan. Zeker omdat Fernando zich altijd professioneel opgesteld heeft." 

Waarschijnlijk eist de Koninklijke zo’n 7 miljoen pond, maar in het geval van Liverpool kan dit wel eens minder zijn. Real zou immers graag Steven Gerrard in een ruil betrekken.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties