Speeldag 17 in vierde B

Steven Bologne
| 0 reacties
Speeldag 17 in vierde B
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De heren voetballers vliegen er weer in dit weekend, de winterstop is voorbij. Volgende wedstrijden staan op de menukaart van deze speeldag:

Hoogstraten - Kontich is een duel tussen de nummers 11 en 12 in de rangschikking. De thuisploeg stelde in de heenronde diep teleur, en ook de bezoekers haalden geen denderende resultaten. Enkele klinkende namen werden binnengehaald bij Kontich, we zijn benieuwd of dat zich vertaalt in puntengewin. De thuisploeg heeft enkele weken tijd gehad om zich te bezinnen over hun ondermaatse prestatie in de heenronde. Een wedstrijd waarin beide clubs duidelijk iets moeten rechtzetten.

Willebroek-Meerhof - Berchem Sport is de topper van deze speeldag. De ongeslagen leider Willebroek Meerhof krijgt het bezoek van ploeg in vorm Berchem Sport. De bezoekers zijn niet verlegen om te stunten, dat bewezen ze door oa op Rupel Boom en SK Lebbeke te winnen. Voor de bezoekers uit Berchem moet zondag niets, maar voor de leider in de stand staat er heel wat op het spel. Een nederlaag zou niet alleen een einde betekenen aan die lange reeks ongeslagen wedstrijden, de kloof met achtervolger Rupel Boom zou in dat geval wel eens kunnen verkleinen. En net dat kunnen ze aan de Schalk missen als kiespijn. Berchem Sport is bezig aan een reeks van 5 ongeslagen wedstrijden.

Verboedering Meldert - Rupel Boom is een andere aantrekkelijke affiche. Verbroedering Meldert is samen met Berchem co-leider in de 2e periodestand. Rupel Boom staat op de tweede plaats met 6 punten achterstand op de leider Willebroek. Kan de ploeg van William Verbeeck zondag de volle buit meenemen naar het Parkstadion? Of blijft de ploeg uit Meldert verbazen?

Geen RC Lebbeke - Hoboken dit weekend. Hoboken is failliet en speelt de competitie niet meer uit. Wat er met de uitslag en de rangschikking gebeurd is nog niet meteen duidelijk. Vermoedelijk worden alle wedstrijden waarin Hoboken nog moet spelen omgezet in een 5-0 ff nederlaag.

Verder staan ook volgende wedstrijden geprogrammeerd op deze speeldag: Rhode Verrewinkel - Zwarte Leeuw, Dilbeek - Opstal, Londerzeel - Jette en Wilrijk - SK Lebbeke.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties