Einde carrière door grove charge

Jimmy Wouters
| 0 reacties
Einde carrière door grove charge
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eerder berichtten we al over het feit dat Spartaan Rachid Bouaouzan voor 10 wedstrijden geschorst werd na een smerige overtreding op Niels Kokmeijer, aanvaller van Go Ahead Eagles. Die Niels Kokmeijer moet noodgedwongen zijn carrière beëindigen.    

De aanvaller van Go Ahead Eagles heeft van zijn artsen te horen gekregen dat hij nooit meer op niveau zal kunnen spelen. De 27-jarige Kokmeijer brak vorige maand zijn rechterbeen na een grove charge van Spartaan Rachid Bouaouzan.

Hij is inmiddels al vier keer geopereerd. Bij de derde ingreep werd geconstateerd dat zowel spieren, spierweefsel als één van de drie slagaders kapot waren. Deze zijn operatief verwijderd, het is nu afwachten hoe de wonde hersteld. Het is zelfs nog maar de vraag of Kokmeijer ooit weer normaal zal kunnen lopen. 

Kokmeijer deed na afloop van het incident aangifte bij de politie vanwege het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel. "Vanuit mijn omgeving is daarop ook aangedrongen', zo sprak Kokmeijer eerder. "Het geeft wat meer zekerheid als ik mijn toekomst moet veiligstellen.'

Dader Bouaouzan kreeg een schorsing van tien wedstrijden. Sparta zette hem terug naar het tweede elftal en hij mocht ook niet mee op trainingskamp in Turkije.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Eerste Divisie

Nieuwste reacties