Ibrahim Ba mogelijk naar Djurgården

Nils Vanbellingen
| 0 reacties
Ibrahim Ba mogelijk naar Djurgården
Foto: © SC

Ibrahim Ba trekt mogelijk naar het Zweedse DjurgÃ¥rdens IF. De Franse ex-international, die met zijn Turkse club Rizespor in een financiële strijd zat verwikkeld, heeft van de FIFA gelijk gekregen en mag daardoor nu transfervrij vertrekken. De 31-jariga Ba zal volgende week meetrainen met de Zweedse bekerwinnaar, en indien beide partijen tevreden blijken over elkaar, tekent de Fransman een contract bij DjurgÃ¥rden.

"Hij heeft nog een aantal andere aanbiedingen op zak, maar vindt Stockholm en DjurgÃ¥rden interessant klinken. We weten niet precies hoe het met zijn vormpeil zit, maar hij zegt zelf dat hij zich zelf zoveel mogelijk in vorm houdt", verklaarde DjurgÃ¥rden-voorzitter Bo Andersson. Ibrahim Ba traint momenteel mee met zijn ex-club AC Milan om op peil te blijven. In de herfst testte hij nog bij Nottingham, maar daar kon de Fransman niet overtuigen. Desondanks kan Ba heel wat adelbrieven voorleggen: 56 wedstrijden met AC Milan en acht interlands met les Bleus vallen het meest op.

De ambitie van Djurgården gaat echter verder dan het binnenhalen van de Fransman. "We zijn actief op zoek naar gereputeerde spelers in Europa. Op de Zweedse markt zien we momenteel geen mogelijkheden", aldus trainer Bo Lundquist.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Allsvenskan

Nieuwste reacties