Overige zaterdagavondwedstrijden in Nederland

Dieter Arens
| 0 reacties
Overige zaterdagavondwedstrijden in Nederland
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Heerenveen - FC Den Bosch 2-1

Heerenveen behaalde een nipte, maar verdiende zege tegen FC Den Bosch. Net voor het halfuur maakte de onvermijdelijke Huntelaar er 1-0 van. Het was al zijn 11de doelpunt van het seizoen. In de tweede helft kon invaller Samaras de score verdubbelen. Toch werd het nog opletten voor Heerenveen. Cas kon de aansluitingstreffer tegen de netten schieten, maar daar bleef het ook verder bij.

Willem II - FC Twente 0-3

Twente haalde het al bij al simpel bij Willem II. Het had de zege vooral te denken aan N'Kufo. Na 7 minuten spelen zorgde hij voor de 0-1 voorsprong. Nadien bleef het lang wachten tot Twente de score kon uitdiepen. 10 minuten voor tijd kon Culina voor de geruststelling zorgen en in de slotminuten maakte N'Kufo nog zijn tweede van de avond.

De Graafschap - Roda JC 2-0

De Graafschap heeft een belangrijke overwinning kunnen boeken tegen Roda JC. Het haalde broodnodige punten in de degradatiestrijd. Op doelpunten bleef het tot in de 80ste minuut wachten. Van Leerdam deed het stadion ontploffen nadat hij voor de bevrijdende 1-0 kon zorgen. In de toegevoegde tijd sloeg De Graafschap Roda JC helemaal KO. Van Beukerink liet de netten trillen en de overwinning zekerheid geven.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties