PSV begint uitstekend aan de terugronde

PSV Eindhoven behaalde vanavond een makkelijke en verdiende zege tegen NAC Breda. Na 90 minuten was de score 4-0. Door deze overwinning wordt PSV alleen leider na het puntenverlies gisteren van AZ.

Al vanaf het begin van de partij zetten de Eindhovenaren NAC onder druk. Het had een paar kansen en rond het halfuur kon PSV het openingsdoelpunt maken. Op voorzet van Beasley kon Vennegoor of Hesselink de score openen. 10 minuten later was het opnieuw raak voor de jongens van Hiddinck. Opnieuw was het Vennegoor of Hesselink die kon scoren. 2-0 was ook de ruststand.

In de tweede helft controleerde PSV de partij zorgvuldig. De beslissing kwam er na 70 minuten spelen,  toen Penders zijn eigen doelpunt verschalkte. 5 minuten later werd het nog erger voor NAC. Een snel genomen vrije trap van Van Bommel ging voorbij Schollen in doel. 4-0 was de ruime eindstand voor PSV.