Cesar bereikt akkoord met Inter

Cesar bereikt akkoord met Inter
Foto: © SC

Cesar heeft via zijn zakenwaarnemer een akkoord bereikt met Internazionale. Zo lijkt er eindelijk een einde te komen aan een saga die nu al een maand of zeven aan de gang is.

In de zomer al waren er besprekingen over een overgang van Cesar van Lazio naar Inter. Evenveel keer sprongen die onderhandelingen af, buiten deze keer. Beide clubs lijken nu wel echt dicht bij een overeenkomst te staan.

Zo bereikte de vleugelmiddenvelder via zijn zakenwaarnemer, Gilmar Rinaldi, een overeenkomst met Inter voor 2 jaar met een loon van 1,7 miljoen euro per jaar. Ook vanuit Rome en Milaan zijn er gunstige geluiden te horen.

Zo liet Gabriele Martino, Lazio's algemene directeur, op vrijdag weten dat een transfer dichtbij is. Eerst liet hij nog opmerken dat de Braziliaan een belangrijke speler voor de ploeg is. Daarna liet hij verstaan akkoord te gaan als Inter Pandev en nog een paar andere spelers bij de deal willen betrekken.

De Macedonische aanvaller Goran Pandev speelt al bij Lazio, maar een deel van zijn registratierechten zijn nog steeds in het bezit van Internazionale. Inter's voorzitter, Massimo Moratti, liet op deze uitlatingen weten dat hij bereid is de nog resterende registratierechten op Pandev + 2,85 miljoen euro te geven in ruil voor Cesar.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties