Nieuwe aanvaller voor NAC

J. S.
| 0 reacties
Nieuwe aanvaller voor NAC
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

NAC Breda heeft met het vertrek van aanvaller Ali Boussaboun in het verschiet alvast een nieuwe aanvaller aangenomen. Het gaat om Maceo Rigters, een aanvaller van FC Dordrecht. De Bredase club en Rigters werden het eens voor een contract voor 4,5 jaar, de transfer zal per direct plaatsvinden.

Rigters scoorde dit seizoen al acht keer in zeventien wedstrijden, hij is hiermee topscorer van FC Dordrecht. Rigters is van nature een buitenspeler, maar bij een blessure van de vaste Dordrecht spits werd Rigters de spits. NAC heeft aangegeven hem als spits te zullen inzetten. Rigters is nu nog licht geblesseerd, hij zal zich maandag melden in Breda voor zijn eerste training bij de plaatselijke NAC.

Verder heeft NAC Breda nog steeds interesse in Fenerbaçhe spits Pierre van Hooijdonk. De Oranje international is na dit seizoen transfervrij en hij heeft aangegeven graag naar NAC te gaan, de club waar van Hooijdonk zijn jeugdopleiding volgde. Van Hooijdonk beloofde bij zijn vertrek tien jaar geleden naar het Schotse Celtic dat hij ooit terug zou komen naar NAC om daar zijn carrière af te sluiten. Iets wat voor van Hooijdonk binnenkort zal moeten gebeuren, aangezien inmiddels 35 is.


Door Rahied Ishaak

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties