Domenech heeft positief imago bij Fransen

Domenech heeft positief imago bij Fransen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In een enquĂȘte van France Football werd er gepeild naar de geliefdheid van Frans bondscoach Raymond Domenech. Bij bijna 70% van de ondervraagden die het voetbal volgen heeft Domenech een positief imago. Enkel zijn grote autoriteit wordt niet door iedereen geapprecieerd.
 
Raymond Domenech is sinds juli bondscoach van Frankrijk en wordt door 70% beschouwd als een groot tacticus. 60% van de ondervraagden vindt dat hij goede keuzes maakt en deze ook goed rechtvaardigt.
 
Aan de andere kant vindt 52% dat Domenech té autoritair is met zijn spelers en 65% dat hij niet echt een goede ploegsfeer kon creëren.
 
70% bedacht het spel van de Fransen met een voldoende en 89% gelooft in de kwalificatiekansen van les Bleus voor het WK 2006, dat in Duitsland plaatsvindt.
 
Thierry Henry (94%), Patrick Vieira (88%), David Trezeguet (87%), Grégory Coupet (87%), Ludovic Giuly (85%), Djibril Cissé (82%), Robert Pires (81%) en William Gallas (79%) worden beschouwd als de belangrijkste pionnen van de Franse nationale ploeg.
 
Woensdagavond neemt Frankrijk het in het eigen Stade de France op in een vriendschappelijk duel tegen Zweden. Djibril Cissé en Robert Pires zijn er niet bij (lees ook: Landreau vervangt Barthez).
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties