Heerenveen op bezoek bij Roda

Heerenveen op bezoek bij Roda
Foto: © SC

Naast de topper tussen AZ en PSV worden er nog drie wedstrijden afgewerkt vanavond in de Holland Casino Eredivisie. In Kerkrade staat de subtopper tussen Roda en Heerenveen op het programma, Twente krijgt RKC Waalwijk op bezoek en FC Utrecht gaat op visite bij RBC Roosendaal. 

Roda JC - Heerenveen
Dit belooft een open duel te worden tussen beide ploegen die de drie punten nodig hebben om in strijd te blijven voor Europees voetbal. In Friesland eindigde de wedstrijd op een 3-4 overwinning voor Roda. Hopelijk krijgen we opnieuw zo'n spektakelwedstrijd vanavond.

FC Twente - RKC Waalwijk
Na vorige week belooft ook deze wedstrijd het één en ander. Twente ging winnen bij Ajax en lijkt na de winterstop eindelijk terug het goede voetbal van vorig seizoen terug gevonden te hebben. RKC won zwaar met 3-0 tegen FC Groningen. Afwachten welke ploeg de prestatie van vorige week kan bevestigen.

RBC Roosendaal - FC Utrecht
Dit is een duel tussen twee ploegen die aan een minder seizoen bezig zijn. Utrecht begon nog wel heel sterk, maar viel toch sterk terug. De thuisploeg speelt een dramatisch seizoen en staat voorlaatste. Beide ploegen kunnen de drie punten dan ook heel goed gebruiken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties