Ontketend Feyenoord haalt uit

Vanmiddag heeft Feyenoord een zware 7-0 overwinning behaald tegen Willem II. Het is de tweede monsterzege op rij, vorige week werd er met 2-7 gewonnen bij De Graafschap.

De wedstrijd was bij rust eigenlijk al afgelopen, Feyenoord leidde immers al met 4-0.
De thuisploeg begon nochtans niet denderend aan de wedstrijd, pas na twintig minuten kwamen de Rotterdammers op voorsprong. Gibbs profiteerde van de aangeboden ruimte door een vrije trap van Goor binnen te koppen. Even later zorgde uitblinker Hofs via een vrije trap voor de 2-0. Kuyt (strafschop) en opnieuw Hofs legden de 4-0 ruststand vast.

Na rust liep Feyenoord nog uit naar 7-0. Lazovic bezorgde Kuyt zijn tweede van de avond, Hofs tekende op voor zijn derde en Basto snoepte nog een doelpuntje mee.