Ronaldinho en co kloppen Shevchenko en Kompany

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Ronaldinho en co kloppen Shevchenko en Kompany
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In de Fifa-benefietwedstrijd in Barcelona heeft het Ronaldinho-elftal met ruime cijfers gewonnen van het Shevchenko-elftal. Het werd 6-3. Ook Vincent Kompany mocht meespelen.

De jonge verdediger startte wel niet in de “basis”. “Basis”, want van de startelftallen schoot er na de rust nog weinig over. Slechts enkele spelers moesten, wegens een tekort, ook in de tweede helft opdraven. Bij de koffiepauze stond het trouwens al 3-1 voor de troepen van Ronaldinho. Thuisspelers Eto'o en Ronaldinho zelf deden voor eigen publiek de netten trillen. Aan de andere kant scoorde de Italiaan Alessandro Del Piero nog tegen. Daarnaast kwamen ook sterren als David Beckham, Zinedine Zidane, Iker Casillas en Sebastian Deisler in actie.

Na de rust kwamen er, met alle respect, vooral minder goden in actie. Mindere goden die in de toekomst heel wat meer kunnen worden, zo bewezen ze ook. Via Zola, 39 jaar, maar nog lang niet versleten, knokten de elf van Shevchenko zich terug in de wedstrijd. Suazo zorgde zelfs voor de 3-3. Maar veel maakte dat niet uit, want het waren uiteindelijk toch de “Ronaldinho's” die het laken naar zich toe trokken. Twee treffers van Henry Camara en ééntje van Du-Ri zorgden voor de 6-3 eindstand. Zwaar verlies voor Shevchenko en de zijnen, maar niemand die daar wakker van zal liggen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties