VG Oostende - Meulebeke 4 - 2

yves Debruyne

De leidersploeg speelde een zwakke partij en kon in de eerste helft moeilijk dreigen.De bezoekers scoorde via Himpe verdiend 0 - 1.
Na de rust speelde de kustploeg iets beter met vlotte combinaties en een paar kansen.
Topschutter Olivier D'Hulster  viel in , maar Lampo scoorde vanop afstand de 1 - 1 binnen.
Daarna scoorde Lahaeye met een knap schot 2 - 1op voorsprong, kort daarna kwam Meulebeke weer opzetten, een sterke Himpe die de lat trof en de bal kwam in de voeten van Debel die knap binnenschoot 2 - 2.
Gedreven door de wind bracht W.Lampo de leiders weer op voorsprong 3 - 2 .
Fernandez legde dan de eindstand vast 4 - 2 .
VG Oostende  : De Creus, Stiers, Marent, Houdart, Tanghe, S. Lampo, W.Lampo, Fernandez, De Blauwe(46' D'hulster),Lahaeye,(82' M.Rouzee), Sabbe(89'Harutuyan).
Meulebeke  : Coreelman, Degryse(88' D'hondt),Santele,Werbrouck,Ovaere, deconinck, Debel,Himpe, Tuyttens,