Osasuna: Geen bod voor Kluivert

Vincent Cabrera
| 0 reacties
Osasuna: Geen bod voor Kluivert
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Osasuna heeft ontkend dat ze ooit een bod op Patrick Kluivert hebben gedaan. Eerder deze week beweerde Graeme Souness, coach van Newcastle, dat de Spaanse club een bod had uitgebracht op Kluivert.

De Nederlandse spits, die overkwam van Barcelona, heeft zijn rol nog niet echt kunnen waarmaken in St. James's Park. Toch is Souness ervan overtuigd dat hij nog het beste kan halen uit de vroegere ster van Ajax en AC Milan.

Nu beweert Graeme Souness dat hij een bod van Osasuna voor Kluivert heeft afgewezen. Daar zijn de Spanjaarden zeker niet bij mee, want zij hebben nooit een bod uitgebracht, laat staan interesse getoond.

Osasuna, elfde in de Primera División en nog steeds actief in de Spaanse beker, heeft een officiële mededeling op hun website gepubliceerd waarop staat:
"Club Atletico Osasuna ontkent de verklaringen gemaakt door Graeme Souness, waarin hij beweerde dat Osasuna interesse getoond heeft in Patrick Kluivert. Het is niet waar en zou een negatief beeld kunnen weergeven naar onze supporters toe."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties