Ronaldinho voor altijd bij Barça?

Ronaldinho voor altijd bij Barça?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De broer en manager van Ronaldinho, Roberto de Assis, is bezig met een plan op te stellen waardoor Ronaldinho een doorlopend contract zou krijgen bij FC Barcelona. Vijf bedrijven zouden helpen bij de financiering ervan. Door dit plan zal Ronaldinho nooit bij een andere club spelen, iets dat de fans heel erg op prijs stellen. Chelsea is misschien nog de enige club die het toch zal proberen.

Ronaldinho zou graag blijven spelen bij Barça tot hij op 'pensioen' gaat, zonder dat het de club te veel geld kost. Zijn broer en tevens ook zijn manager zal binnen 15 dagen aankomen in de Catalaanse hoofdstad om de mogelijkheid hiervan te bespreken met de directie.

In sommige kringen wordt beweerd dat Ronaldinho verkocht zal worden op het 'ideale' moment: na het WK in Duitsland. Hij zou dan ongeveer 100 miljoen euro waard zijn. In het contract zou ook staan dat zijn waarde elk seizoen verminderd. Tot aan het einde van het seizoen is hij nog 150 miljoen euro waard, maar in het laatste jaar van zijn contract mag hij al weg voor 80 miljoen euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties