Begeyn: "Zoeken naar een nieuwe club"

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Begeyn: "Zoeken naar een nieuwe club"
Foto: © SC

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Rickey Begeyn, kent u hem nog? Ongetwijfeld. De excentrieke doelman speelde zich vorig jaar in de kijker bij Cercle Brugge. De laatste maanden kwam de Bruggeling echter niet verder dan de bank. Zijn laatste titulariswedstrijd dateert al van 12 december, op bezoek bij Moeskroen, waar hij zes treffers rond de oren kreeg.

“De trainer vond dat hij me geen dienst meer bewees door me te laten staan”, vertelt Begeyn in Het Nieuwsblad. “Het was slikken en heb het er nog steeds moeilijk mee. Het verschil is dan ook ontzettend groot. Vorig jaar stond ik maandenlang op 1 in jullie 12de man , ik kreeg een verbeterd contract van 4 jaar extra en stond op een gegeven moment zelfs dicht bij de nationale ploeg. Nu tel ik niet meer mee en moet ik zelfs smeken om nog eens met de invallers te mogen spelen. En in de kranten lees ik al weken dat straks Vandendriessche en Feys komen. Mij wordt niks gezegd. Het doet pijn, heel veel pijn zelfs.”

“Ik vrees dat ik op zoek moet naar een andere club. Ik zat één week op de bank en Franky Dury belde me namens Zulte-Waregem. Ik vond het te vroeg en dacht toen nog dat ik gauw weer zou spelen. Het draaide dus anders uit. Maar nu heb ik niks meer achter de hand. Ik hoop gewoon dat ze kleur bekennen en eerlijk zijn met mij. Ik kan me niet van de indruk ontdoen dat ze de jongste weken al of niet bewust een spelletje speelden met mij.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties