Roda wint met kleinste verschil van NAC

In de laatste wedstrijd van vanavond heeft Roda JC op eigen veld met 2-1 gewonnen van NAC Breda.

Misschien zat het vreemde aanvangsuur er voor iets tussen, maar de eerste helft was zeer slecht. Beide ploegen creëerden eigenlijk geen echte kansen. Toch wisten de bezoekers één minuut voor rust op voorsprong te komen. Een vlijmscherpe counter werd met een knap schot in het dak van het doel afgerond door David Mendes

Na rust ging de thuisploeg nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker. Het speelde toch een mooi aantal kansen bij elkaar. In de 50e minuut kon Sérgio gelijkmaken door een voorzet van links binnen te werken. Halverwege de tweede helft bezorgde Arouna Koné de Limburgers de verdiende drie punten.

Doelpunten: David Mendes (44'); Sérgio(50'); Arouna Koné (76')