Lierse-supporters niet welkom in Charleroi

Harald Berings
| 0 reacties
Lierse-supporters niet welkom in Charleroi
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lierse SK heeft eerder vandaag een fax ontvangen, verstuurd door Sporting Charlerloi, met als boodschap dat de voorverkoop van de tickets voor de wedstrijd Charleroi-Lierse start op dinsdag 12 april om 10.30u en eindigt op donderdag 14 april om 16.00u. De loketten zijn op de wedstrijdag zelf gesloten en de prijs van zo'n ticket zal € 21 bedragen.

De supporters van Lierse krijgen slechts 150 tickets aangeboden. Lierse-voorzitter De Nijn zal dan ook morgen contact opnemen met het bestuur van Charleroi. 

Bij een laag aantal inkomkaarten heeft het supportersverbond voorrang. Mogelijk zullen de supportersbonden echter een boycot houden en geen enkele kaart verkopen uit solidariteit met de andere fans. Deze beslissing zal ten laatste 11 april, tijdens een vergadering, vallen.

De spelers van Lierse zijn reeds ingelicht en de spelers zullen naar eigen zeggen 100% achter de beslissing van het verbond staan. Wat de reden is van het feit dat er slechts 150 toegangskaarten ter beschikking worden gesteld, is nog niet bekend. Dat Charleroi de bekeruitschakeling nog niet helemaal te boven is gekomen werd zaterdagavond na afloop van de competitiematch tegen Gent nog maar eens duidelijk. De stadionomroeper kondigde een "algemene mobilisatie" voor de thuiswedstrijd in de competitie tegen Lierse. "Met Lierse hebben we immers nog een eitje te pellen", luidde het bij de Zebra's.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties