Transfermolen draait op volle toeren

bernie de vuyst
| 0 reacties
Transfermolen draait op volle toeren
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het seizoen loopt naar zijn eind en dan beginnen de gebruikelijke transferactiviteiten. Hieronder volgt een kort overzicht van clubs uit vierde klasse c en eerste provinciale Limburg.

ESK Leopoldsburg trekt Jo Geebelen aan. De 25-jarige linkerpoot komt over van reeksgenoot Berkenbos dat dreigt leeg te lopen. Sterkhouder Kevin Ulenaers verhuist immers naar eersteprovincialer Hamont. Bovendien lijkt het 18-jarige talent Umit Bilican op weg naar KVK Beringen dat ook Kim Rutten (Diest) een contract liet ondertekenen.

Jo Hendrix mag dan weer waarschijnlijk vertrekken bij Leopoldsburg. De 22-jarige middenvelder kwam pas vorige zomer over van Wellen. Eerder was hij actief bij PSV, KRC Genk, Anderlecht, Geel en KBHZ.

Maasmechelen haalt opnieuw versterking binnen. Peter Papanicolaou is de naam. De spits is nu nog actief bij Turkse Rangers. Hij is tevens Belgisch international in het zaalvoetbal, zijn club is Minicup Lommel.

Mol-Wezel kan volgend seizoen geen beroep meer doen op Celus, Bervoets, Van Broekhoven en Janssen die hun contract niet verlengen. Hun bestemming is tot nu toe onbekend. De gebroeders Geert en Bert Cochet gaan aan de slag bij Lutlommel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga C

Nieuwste reacties