Deportivo wil snel duidelijkheid over Pandiani

Bert Van Houtte
| 0 reacties
Deportivo wil snel duidelijkheid over Pandiani
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het Spaanse Deportivo La Coruna wil snel duidelijkheid over de toekomst van Pandiani. Deportivo-preses Augusto Caesar Lendoiro wil zo snel mogelijk duidelijkheid over zijn verhuurde aanvaller. Het staat bijna zo goed als vast dat Pandiani zal verkocht worden, hij is nu op huurbasis actief bij het Engelse Birmingham City.

Een terugkeer van de aanvaller is onmogelijk, bij de Spaanse club zijn ze heel blij dat ze van deze moeilijke jongen lijken af te geraken.  Hij kwam enkele malen dronken op training aandraven, althans dat liet huidige trainer Javier Irureta weten. 

FC Barcelona heeft interesse in de spits, hij ziet een overgang wel zitten. Hij is echter bang dat hij opnieuw te veel op de bank zal terechtkomen bij de Spaanse topclub. Hij liet nog verstaan dat een transfer naar de Catalaanse trots een grote persoonlijk droom is. 

De voorzitter van Deportivo liet de vraagprijs voor Pandiani gevoelig zakken, de eerste prijs was zo'n slorige 8 miljoen euro. Wie de aanvaller nu wil aantrekken, moet zo'n 3 miljoen euro op tafel leggen. De Engelse club Birmingham wil 2,75 miljoen euro willen neertellen voor de aanvaller. Deportivo wil maar aan de tafel gaan zitten bij een bod van zo'n 3 miljoen euro.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties