Barnet promoveert

Kristof Blomme

Barnet wist vandaag in de 'Nationwide Conference' Halifax, nummer drie in de stand te kloppen met 3-1. Hierdoor promoveert Barnet na vier jaar naar de League 2.

De thuisploeg kwam nochtans vroeg in de match op achterstand na een goal van Lewis Kileen. Nog voor rust stond de gelijkmaker echter op het bord. Strevens knalde een voorzet van Grazioli tegen de touwen. Vlak na rust zette Simon King 'the Bees' op voorsprong. Toen Grant, van Halifax, werd uitgesloten leek de titel een feit. Het was uiteindelijk Grazioli die de beslissing forceerde, 3-1.

Door deze overwinning kan Barnet niet meer bijgehaald worden door achtervolgers Carlisle United en Halifax. Carlisle lijkt de tweede plaats te gaan pakken.

Barnet: Tynan, Hendon, King, Yakubu, Clist, Strevens, Lee, Sinclair, Graham, Hatch, Grazioli (Bailey 84).

Halifax: Dunbavin, Haslam, Quinn, Ingram, Young, Blunt, Bushell (Clarke 68), Foster, Midgley, Killeen (Grant 53), Sugden (Mansaram 53).

Goals: Killeen 11, Strevens 35, King 48, Grazioli 77.

Toeschouwers: 3,924

Scheidsrechter: D. Deadman