PSV stoomt door richting landstitel

Dieter Arens

PSV heeft een makkelijke overwinning geboekt tegen hekkensluiter FC Den Bosch. Het werd 3-0.
In de eerste helft bracht Cocu PSV op voorsprong en in de tweede helft diepten Bouma en Van Bommel de score nog uit.

Heerenveen leed een pijnlijke nederlaag thuis tegen FC Twente. Culina was met twee treffers voor de bezoekers de held van de avond en bracht zo zijn ploeg 0-2 voor. Vlak na de 0-2 wist Yildirm nog de aansluitingstreffer te maken, maar verder dan dat kwam Heerenveen niet.

RBC Roosendaal mag zich stilaan opmaken voor de nacompetitie waarin beslist zal worden wie er naar tweede klasse moet gaan. RBC verloor met zware 3-0 cijfers op het veld van Groningen. Seedorf scoorde twee keer en tussenin pikte Fledderus zijn doelpuntje ook mee.