Dragutinovic: "Wij gaan winnen op Anderlecht!"

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Dragutinovic: "Wij gaan winnen op Anderlecht!"
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Standard speelde gisteren een belangrijke rol in de titelstrijd. Niet dat de Rouches zichzelf weer tot titelkandidaat troonden, maar men bezorgde aartsrivaal Anderlecht wel opnieuw een kans op het kampioenschap. Toch zijn de spelers van Standard daar zelf niet van overtuigd, want “Wij winnen op Anderlecht!”, aldus Dragutinovic.

“
Akkoord dat de tweede plaats weer een beetje verder weg is voor ons. En akkoord dat Genk van deze speeldag gebruik heeft kunnen maken om weer dichterbij te komen. Maar al bij al doen we geen slechte zaak. We doen trouwens al veertien speeldagen op rij een goede zaak. Dat begint te tellen, hé...”

“De wedstrijd tegen Anderlecht is ook een topper, maar gemakkelijker dan dit duel met Club”, gaat Dragutinovic verder. “Ik geef het nu al mee: we gaan winnen op Anderlecht. Wedden? Geen probleem. Stout gesproken? Ja, maar begrijp me niet verkeerd. Dat heeft niets te maken met onderschatting van de tegenstander. De stijl van Anderlecht ligt ons nu eenmaal beter dan die van Brugge. Hebben we vorig seizoen toch bewezen, niet? Een-vier was het toen. En toen waren er niet eens Runje en Conceiçao. Wat een surplus voor de ploeg, Vedran en Sergio. Zij waren vandaag de uitblinkers, ik deed gewoon mijn job.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties