Sæternes mist kansen voor Brann

Nils Vanbellingen
| 0 reacties
Sæternes mist kansen voor Brann
Foto: © SC

In de laatste wedstrijd van de 3e speeldag in de Noorse Tippeligaen bleven SK Brann en Tromsø IL steken op een 0-0-gelijkspel. Vooral een ontgoochelend resultaat voor Brann, dat er voor het eerst in bijna twee jaar niet in slaagde om op eigen veld te scoren. Met name Bengt Sæternes liet een aantal grote kansen liggen.

Het was een aangename wedstrijd waarin vooral Brann heel wat kansen op de openingstreffer had. Het aanvalsduo Bengt Sæternes - Robbie Winters, doorgaans nochtans goed voor één of meer goals, faalde echter in de afwerking. Sæternes weigerde na de wedstrijd echter mea culpa te slaan: "Ik heb me na een wedstrijd nog nooit de zondebok gevoeld en doe dat ook nu niet. Hoewel ik toegeef dat ik had moeten scoren", aldus de ex-Bruggeling.

Aan de overkant kon Ole-Martin Ã…rst ondanks een aantal goede kansen de bal evenmin in de netten leggen. Toch kreeg de voormalige speler van AA Gent en Standard lof van zijn trainer Otto Ulseth: Ole vormt op aanvalslinie op zijn eentje: hij is steeds een gevaar. Alleen Ronaldo kan hem vervangen." Door dit gelijkspel blijft Brann steken op een zevende plaats, terwijl Tromsø één plaatsje hoger genoteerd staat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Eliteserien

Nieuwste reacties