'Die heksenketel in Luik kan ik wel de baas'

Kevin Van Cutsem
| 0 reacties
'Die heksenketel in Luik kan ik wel de baas'
Foto: © SC

Technisch directeur Michel Preud’homme laat in de kranten uitschijnen dat Standard geen interesse heeft om een nieuwe coach te kopen. "Iemand bij een andere club wegkopen, daar is in ons budget geen ruimte voor", is Preud'homme duidelijk in GvA en HLN. Wie er dan wel in aanmerking komen zijn Walter Meeuws, Hugo Broos en Marc Wilmots. "Ze moeten maar bellen", roepen ze alledrie in koor. 

Marc Wilmots zit sinds zijn ontslag bij Sint-Truiden enkel nog in de Senaat. "Standard is de club van mijn hart. Als ze me nodig hebben, kunnen ze me vinden", zegt hij in GvA en HNB. Walter Meeuws is al sinds november 2003 geen coach meer. "Om het zacht uit te drukken: ik ben héél geïnteresseerd. Die heksenketel in Luik kan ik wel de baas", zegt de ex-speler van Standard. Ook Hugo Broos “staat voor alles open”. “Laat ze mij maar bellen, ik ben klaar”, verklaarde hij in HNB. 

En tot slot wordt ook de naam van Fransman Roland Courbis genoemd. Courbis is een ex-coach van Marseille, waar vice-preses Luciano D'Onofrio kind aan huis is. Courbis traint momenteel Ajaccio, maar is eind dit seizoen een vrij man.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties