Totti biedt excuses aan

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Totti biedt excuses aan
Foto: © SC

Francesco Totti heeft zijn excuses tegenover Siena-verdediger Francesco Colonnese aangeboden. Maar het Italiaanse enfant-terrible blijft er wel bij dat hij geprovoceerd werd door de ex-ploegmaat van Alin Stoica.
 
Tijdens de wedstrijd tegen Siena werd Totti naar de kant gestuurd voor slaan en natrappen. Voor deze actie kreeg de Roma-speler vier speeldagen schorsing, plus een extra speeldag voor het hoge aantal kaarten dat hij al achter zijn naam had. Totti aanvaardt dat hij gestraft wordt voor zijn gedrag, maar de aanvaller vindt de uitspraak een beetje overdreven.  Volgens Totti moet ook de aanstootgever gestraft worden.  â€œVoortdurend aanhoudende kwetsende uitspraken over je privé-leven horen ook niet thuis op een voetbalveld,” vertelde hij op Roma Channel.. Hij voelt zich geviseerd door de Italiaanse voetbalbond. Roma maakte bekend dat het in beroep gaat tegen de straf en hoopt zo de schorsing nog te verminderen.
 
Met deze feiten was Totti alvast niet aan zijn proefstuk toe. Het afgelopen jaar toonde hij zich al meermaals van zijn slechte kant. Onder andere in de Champions-League partij tegen Bayer Leverkussen en op het Europees Kampioenschap van vorige zomer tegen Denemarken.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties