Transfernieuws Club Brugge

Schepens Pieter
| 0 reacties
Transfernieuws Club Brugge
Foto: © SC

De transfergeruchten zijn hedendaags in Brugge schering en inslag. Zo lijkt de kans groot dat, naast het nakend vertrek van Simons en Rozehnal, ook Ceh andere oorden zal opzoeken.

Nastja Ceh heeft aangegeven zelf te willen vertrekken als hij geen verbeterd contract krijgt in Brugge. Opnieuw een delicate beslissing voor sportleider Marc Degryse, die moet kiezen tussen Ceh nu laten vertrekken en een transfersom opstrijken, of Ceh houden en een mooi contract aanbieden. Ceh is volgend jaar einde contract en heeft zelf wel de voorkeur aan een verlengd verblijf in Brugge. 




De transfer van Rozehnal naar PSG zou zo goed als rond zijn. Zo zou David Rozehnal vandaag of morgen een delegatie van PSG mogen verwachten in Praag, waar hij momenteel vertoeft voor de WK-interlands met Tsjechië. Als Rozehnal instemt met de afgesproken voorwaarden, dan kan alleen de raad van bestuur van Club Brugge vanavond nog de transfer teniet doen, alhoewel deze kans zeer klein is.

In de transfer van Simons naar Feyenoord is nog geen overeenkomst bereikt tussen de clubs. Eerstdaags staat er nog onderhandelingen op het programma.

Timmy Simons zelf heeft afgehaakt voor de interland tegen Servië-Montenegro. De blessure waarmee hij al enkele weken sukkelde wil maar niet beteren. Simons zelf had de vorige weken al doorgebeten en de wedstrijd tegen Anderlecht en GBA met pijn meegespeeld. Na een slechte prestatie in de bekerfinale beseft Simons zelf ook dat het weinig zin heeft om niet topfit deze belangrijke wedstrijd aan te vatten. Spelen met een inspuiting zoals Luciano in de bekerfinale  zag de bondsdokter persoonlijk niet zitten. Ook Timmy Simons geloofde niet dat dit een goeie oplossing is.

Zo is er de komende weken veel werk voor de sportleider van Club Brugge, die momenteel op golfvakantie zit in Marbella.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties