Voetbalbond krijgt volle laag

Kevin Van Cutsem
| 0 reacties
Voetbalbond krijgt volle laag
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het rapport dat de Voetbalbond krijgt van de supporters die de bekerfinale bijwoonden is ondermaats. Eerst waren er de rellen in het stadion. In tribune 3 zaten beide supporterskernen immers vlak naast elkaar zodat het hek er meteen van de dam was. Na de wedstrijd werden de Beerschot-supporters nog eens door een bouwwerf weggeleid. “Onverantwoord”, reageerde burgemeester Patrick Janssens, die meteen een brief stuurde naar zijn Brusselse collega.
 
Vandaag zijn de rolstoelgebruikers aan de beurt. Zij werden zonder enige vorm van uitleg voor de spionkop van Club Brugge gezet. “Een regelrechte schande”, roept Joeri Van Assche uit Blankenberge in HLN. “De voetbalbond heeft ons serieus gediscrimineerd. Ook wij moesten betalen voor ons ticket, dan is het toch niet meer dan normaal dat wij voor de het vak van de Beerschot-supporters mochten plaatsnemen. Toen we vroegen waarom we voor het vak van Club moesten zitten, kregen we als antwoord dat het niet mocht van de voetbalbond. Naar het hoe en waarom hadden wij het gissen. Wij zijn daar gewoon aan ons lot overgelaten. Velen hadden de tranen in de ogen."

"Ik had het karakter tijdens de rust gewoon over de looppiste naar de Beerschotzijde te rijden. Helaas zijn de anderen me niet gevolgd. Qua sfeer maakte dat een wereld van verschil. Ik ben blij dat ik uiteindelijk nog van de fantastische sfeer van de ratten heb kunnen genieten, en dat GBA de beker heeft gewonnen natuurlijk”, aldus Van Assche.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties