Juve verliest na penalty's

K M

Juventus Turijn heeft hun tweede wedstrijd van hun tour in Azië verloren. Kitchee won de partij na het nemen van strafschoppen. De wedstrijd was na 90 minuten op 2-2 geëindigd.

12.000 toeschouwers zagen hoe de ploeg uit Turijn in de eerste helft op voorsprong kwamen dankzij uitblinker Alessandro Del Piero. Nog voor de rust wist Pavel Nedved die score te verdubbelen. Na de rust bracht Kitchee de wedstrijd op gelijke hoogte en waren ze uiteindelijk koelbloediger in de penaltyserie. Iets wat coach Fabio Capello niet tevreden stemde. Juventus speelt op 7 juni zijn laatste wedstrijd in Azië tegen FC Tokyo.

Juventus: Chimenti (Bonnefoi 82); Birindelli, Thuram (Ferrara 60), Zebina, Pessotto (Garbini Pereira 46); Kapo, Tacchinardi, Zanchi (Parisi 42), Nedved (Aronica 88); Del Piero (Sculli 71), Trezeguet (Tchite 78)