Hugo Broos spreekt: "Elk jaar Europees"

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Hugo Broos spreekt: "Elk jaar Europees"
Foto: © SC

Gisteren kondigde Racing Genk vol trots aan dat Hugo Broos de club vanaf vandaag zal leiden. De gloednieuwe oefenmeester brandt van ambitie: “We moeten elk jaar een Europees ticket halen.”

“Ik ben heel tevreden dat ik na Club Brugge en Anderlecht opnieuw bij een club zit die tot de top-vier van het Belgische voetbal behoort”, aldus Broos in Het Nieuwsblad. “Het doel voor volgend seizoen is duidelijk: opnieuw een Europees ticket halen. Dat moet ieder jaar de ambitie van RC Genk zijn.”

“We gaan zoeken naar een speler die voor de verdediging speelt. Daarnaast valt het af te wachten wie er vertrekt. Er wordt getrokken aan Kpaka, Priske, Sigurdsson en Daerden. Als Kpaka gaat, moet er een spits bij. Hetzelfde geldt voor de linkerflank als Sigurdsson vertrekt. Met Daerden hoop ik nog te spreken voor hij een beslissing neemt. Koen is een heel belangrijke speler voor Genk geworden. Hij is een voortrekker. Net als Kevin Vandenbergh, die alleen nog maar kan groeien, is hij een speler die je moet koesteren.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties