Willem II hoopt op Lazovic

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Willem II hoopt op Lazovic
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Willem II wil zijn voorhoede versterken en denkt daarbij aan de Serviër Danko Lazovic. Het hoopt de belofte-international te overhalen voor een avontuur in Tilburg. Technisch directeur bij Willem II, Kees Zwamborn, liet in het Brabants Dagblad weten dat ze eerst onderzoeken of Lazovic wel wil verhuizen naar Willem II. Naast Willem II zouden ook FC Groningen en ADO Den Haag hengelen naar de diensten van de spits. Maar Zwamborn maakt zich niet ongerust. Hij weet dat Willem II door Europees voetbal te spelen volgend seizoen een serieuze streep voor heeft op de andere twee clubs.

Lazovic speelt nu voor Feyenoord waar hij als grote belofte nooit kon overtuigen. Toch wil Feyenoord Lazovic voorlopig niet verhuren omdat het eerst gaat afwachten wat er gaat gebeuren met Nederlands international Dirk Kuijt en Salomon Kalou, want mocht er één van hen of beiden vertrekken, dan ziet de toekomst van Lazovic er in De Kuip helemaal anders uit. 

Willem II, ADO Den Haag en FC Groningen moeten ook afrekenen met één te duchten club uit het buitenland, namelijk de koopzieke Uefacupwinnaar CSKA Moskou. De Russische club zou bijzonder gecharmeerd zijn door Lazovic die nog tot medio 2008 onder contract ligt bij Feyenoord. In 41 duels bij Feyenoord scoorde Lazovic negen keer. Het voorbije seizoen scoorde hij zes goals in achttien wedstrijden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties