Rzasa niet welkom op eerste training van Heerenveen

Rzasa niet welkom op eerste training van Heerenveen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

SC Heerenveen staat te boek als een keurige club, die altijd goed omgaat met haar spelers. Nu lijkt er toch een conflict te komen. Tomasz Rzasa is maandag door Gertjan Verbeek de toegang tot de training ontzegd. De linksback heeft geen contract bij SC Heerenveen, zegt de club.
 
Rzasa tekende in de zomer van 2004 een éénjarig contract bij SC Heerenveen. Dat contract kon verlengd worden als de Pool minstens 70% van de wedstrijden zou spelen. De speler ging er vanuit dat die verlenging automatisch plaats zou vinden, SC Heerenveen gaf aan dat dat wat de club betreft niet hoefde en stelt nu dat Rzasa zelf had moeten aangeven dat hij de optie wel wilde lichten. Omdat dat niet gebeurde, is Rzasa nu transfervrij en niet meer in dienst bij Heerenveen.
 
Rzasa is nu op zoek naar een nieuwe club. Hij hoopt toch ergens transfervrij aan de bak te kunnen komen. De Pool weigerde, op advies van de bondscoach van zijn land, een aanbod van een Cypriotische club. Er zijn nog twee, niet nader bekende ploegen in de running om de speler in te lijven.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties