Eerste PSV-training voor Simons

Eerste PSV-training voor Simons
Foto: © SC

Het is half zeven, ik word gewekt door het krijsende geluid van de wekker. Vandaag is dé dag, de eerste PSV-training.

Nadat ik mijn kleren aangetrokken heb en al mijn spullen gepakt heb, fiets ik aan vanuit Asten, Nederland. Eerst moet ik nog even een vriendin ophalen in een nabij gelegen dorp en vervolgens fiets ik samen met nog een vriend naar het station in Deurne. Het is inmiddels al weer half tien en we vertrekken met de trein richting Eindhoven. In de trein testen we nog even de camera en voordat we het weten zijn we gearriveerd in Eindhoven.

Het stadion ligt op vijf minuten lopen van het station, nadat we deze afstand hebben overwonnen komen we aan op het Philips Stadion. Wat meteen opvalt is dat het behoorlijk druk is. Je zou verwachten dat er niet ontzettend veel belangstelling zou zijn voor een eerste training. Nadat we ons hebben gesettled op de tribune en de camera gereed hebben, kan het feest beginnen.

Na tien minuten wachten komen de spelers eindelijk het veld. Vele grote namen ontbraken, zoals Young-Pyo Lee, Phillip Cocu, Jefferson Farfán, Alex en Gomes. Ondanks deze lichte teleurstelling konden we toch nog genieten van aanwinsten als Timmy Simons, Osmar Ferreyra en Mika Väyrynen. De grote verrassing was eigenlijk de aanwezigheid van Guus Hiddink, op de officiële site stond vooraf vermeld dat deze grootheid niet aanwezig zou zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties