Antwerp ziet licht in de donkere tunnel *update 2*

Dirk Pieters
| 0 reacties
Antwerp ziet licht in de donkere tunnel *update 2*
Foto: © SC

De schulden die Antwerp aan Tony Gram had, zijn van de baan. Dat meldt de Antwerpse regionale zender ATV. Gram had ermee gedreigd de gronden van voetbalclub Antwerp openbaar te verkopen indien ze de schulden niet zouden kunnen aflossen. Het ging om een bedrag van om en bij de 1,5 miljoen euro. Antwerp wist die de voorbije week in te lossen.

De rood-witten kunnen nu verder beginnen bouwen aan de ploeg voor het komend seizoen en aan de feestelijkheden rond haar 125-jarig bestaan.

*UPDATE*
Het Laatste Nieuws meldt vandaag - in tegenstelling tot ATV - dat de schulden nog niet afbetaald zijn. Antwerp heeft het nodige geld wel al opzij staan indien de rechtbank hen tot betalen dwingt.

*UPDATE 2*
Ondertussen heeft Antwerp bekend gemaakt dat de som volledig betaald is. De club kwam met het volgende nieuws naar buiten:

De door Gram beoogde openbare verkoop van de Bosuilgronden gaat niet door. Immers, deze week (20 juli 2005) betaalde Royal Antwerp Football Club het bedrag waarvoor een hypothecaire inschrijving bestond ten voordele van Gram, en waarover de Beslagrechter te Antwerpen in zijn beschikking van 14 juni 2005 beslist had dat er geen verder uitstel toegelaten werd.

Dit bedrag mocht evenwel niet betaald worden aan Gram zelf, omdat hij zelf beslagen is ten belope van 5 miljoen Euro door de curatoren van het faillissement van Delsey Airlines, dat toebehoorde aan Gram.

Het betaalde bedrag werd bijgevolg rechtsgeldig gestort op de Deposito en Consignatiekas, die het zal ter beschikking houden totdat er een uitspraak gevallen is in de zaak Delsey / Gram.


Laat het dus duidelijk zijn : het stadion en de speelvelden komen niet in vreemde handen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties