Lazio en Marseille spelen gelijk

K M
| 0 reacties
Lazio en Marseille spelen gelijk
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lazio Roma en Olympique Marseille hebben in hun heenwedstrijd in de halve finale van de Intertoto 1-1 gelijk gespeeld. Met dit resultaat komt de Zuid-Franse ploeg goed weg en heeft het ook de beste papieren in handen om door te stoten naar de finale.

Lazio controleerde in de eerste helft de partij en kwam vlak voor rust op voorsprong. Paolo Di Canio (foto) kopte aan de tweede paal een voorzet van Emilson Cribari binnen. Even daarvoor had Marseille-goalie Cédric Carasso al een schitterende reflex in huis op een poging van Fabio Liverani.

In de tweede helft kwam Marseille aggresiever voor de dag, wat resulteerde in enkele kansen. Op het uur wist Lazio-doelman Matteo Sereni nog een poging van Habib Beye onschadelijk te maken, maar negen minuten later was het toch raak. Een schot van Taye Taiwo week af op een verdediger van Lazio, belandde zo tegen de paal waarna de bal voor de voeten van Abdoulaye Meité kwam die hem maar had binnen te tikken. De Romeinen kenden daarachter ook geen geluk nadat een poging van debutant Igli Tare een kwartier voor tijd op het doelhout uiteen spatte.

LAZIO: Sereni, Belleri, Cribari, Sannibale, Zauri, Manfredini (83' De Silvestri), Firmani, Liverani, Cesar, Di Canio (70' Tare), Muzzi (67' Pandev)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties