Rebellen Anderlecht al op het matje

Kristof Blomme
| 0 reacties
Rebellen Anderlecht al op het matje
Foto: © SC

Zowel aanwinst Serhat Akin als Tristan Peersman werden al op het matje geroepen bij trainer Vercauteren. Beide spelers hadden hun ongenoegen geuit in de pers.

Dinsdag zat Akin op de bank tegen Neftchi Bakoe. Ondanks de vlotte overwinning was de Turkse aanvaller zwaar ontgoocheld. Hij liet meteen weten dat hij niet naar Brussel gekomen was om op de bank te zitten. "Zit Anderlecht met een luxeprobleem voorin? Ik kan mijn contract laten ontbinden, dan is er geen probleem meer", liet de aanvaller weten. In de voorbereiding scoorde de Turk vijf keer voor Anderlecht

Vercauteren had hierover een gesprek met de spits. Die verzekerde zijn trainer echter dat hij dit niet had gezegd. "Mpenza was gretig en echt goed bezig. Serhat was dat de voorbije dagen veel minder en ik heb hem dat ook gezegd", verklaarde de coach zijn keuze. 

Ook Peersman moest zich komen verantwoorden. Hij had zich negatief uitgelaten over nieuwkomer Proto. "Zolang hij op de loonlijst van Anderlecht staat, moet hij zich aan de huisregels houden", aldus Vercauteren. "Ik wil geen polemieken, maar ik laat ook niks voorbijgaan. Ik grijp meteen in", besloot de trainer nog.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties