Geen kritiek meer op de scheids in Genk

Philippe Crols
| 0 reacties
Geen kritiek meer op de scheids in Genk
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Vanaf dit seizoen zullen de scheidsrechters die wedstrijden van RC Genk leiden geen problemen meer hebben met de Limburgers. Vorig jaar kwam er uit Genkse hoek nogal vaak kritiek op de man in het zwart, maar daar gaat nu verandering in komen volgens de voorzitter. 

Genk-voorzitter Jos Vaessen stelde namelijk een nieuw reglement op voor het komende seizoen. Het gaat om een boetesysteem. Wie vanaf nu nog kritiek uit op de spelleider zal in de buidel moeten tasten. Jos Vaessen is ook onderhevig aan dat reglement. "Achter mijn naam staat de hoogste boete", verklaart de voozitter in HBvL. Verder zei hij dat Genk ervan uit moet gaan dat de scheidsrechters in eer en geweten handelen en dat die beslissingen in het nadeel en in het voordeel van zijn club kunnen zijn. Hij belooft ook dat Genk een echt voorbeeld zal worden hierin. 

De scheidsrechters zullen nu allicht met iets meer plezier naar het Fenix-stadion afreizen. Dit in tegenstelling tot vorig jaar toen je als scheidsrechter met Jos Vaessen en vooral René Vandereycken in de buurt nooit echt op je gemak was.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties