Ook de tweede Bundesliga start

Ook de tweede Bundesliga start
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zal routinier Richard Golz(37) als doelman van SC Freiburg zijn team terug naar eerste kunnen loodsen, er zijn nog wel enkele andere gegadigden die dit ook willen.

Vooral Munchen 1860 is volgens de kenners de grote favoriet voor de titel, ook VFL Bochum wil zijn verblijf maar tot één jaar beperken in het vagevuur van de tweede klasse.

Dan heb je nog traditioneel Alemannia Aachen dat al jaren tevergeefs probeert te promoveren, of Hansa Rostock misschien dat moet oppassen om niet helemaal kopje onder te gaan na de degradatie.

De drie clubs die gepromoveerd zijn zullen het zoals meestal moeilijk hebben in hun eerste jaar, Paderborn, Siegen en Kickers Offenbach weten dus waar ze voor staan.

Verder zijn er nog Energie Cottbus, Dynamo Dresden, Erzgebirge Aue, Wacker Burghausen, FC Saarbrucken, Greuter Furth, LR Ahlen, Eintracht Braunschweig en Unterhaching die hun graantjes willen meepikken.

Kortom is het dit jaar een open strijd in de tweede Liga en zijn er geen uitgesproken favorieten wat het alleen maar spannender kan maken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2. Bundesliga

Nieuwste reacties