Man Utd in achtervolging op Chelsea

Tom Ceusters
| 0 reacties
Man Utd in achtervolging op Chelsea
Foto: © SC

Het eerste deel van de vierde speeldag zit erop, zondag volgt het tweede deel. Met Manchester United en Charlton komen nog twee ploegen in actie die voorlopig geen enkel punt verloren. Kunnen zij in het zog van Chelsea blijven?


In tegenstelling tot vorig seizoen miste Manchester United deze keer de competitiestart niet. Everton en Aston Villa werden vrij eenvoudig geklopt, onder impuls van een herboren Ruud van Nistelrooy, zodat het lijkt alsof de Red Devils de grootste uitdager van Chelsea zullen worden. United moet zondagmiddag op bezoek bij het Newcastle United van Graeme Souness, dat erbarmelijk aan het seizoen begon. De Magpies veroverden nog maar één punt, en kwamen nog niet aan scoren toe. Offensieve versterking leek geen overbodige luxe, de naam van Owen werd genoemd, maar Albert Luque bleek de nieuwe man die voor de doelpunten moet gaan zorgen. De Spanjaard kan vandaag meteen starten.

Afwezigen:

Newcastle: Titus Bramble, Michael Chopra en Craig Moore.

Manchester United: Gary Neville (lies), Louis Saha (knie) en Ole Gunnar Solskjaer (knie).



In de andere zondagmatch moet ook Charlton proberen het maximum van de punten te behouden. De Addicks wonnen hun eerste twee wedstrijden van deze campagne vlot, met vooral een sterke en trefzekere Darren Bent. De tegenstander van vandaag, Middlesbrough, lijkt eindelijk op gang gekomen te zijn. Boro startte povertjes aan de competitie en kwam moeilijk tot scoren, tot afgelopen woensdag, toen Mark Viduka z'n duivels ontbondt en Birmingham een 3-0 pandoering kreeg.

Afwezigen: 

Middlesbrough: Malcolm Christie, Danny Graham, Tony McMahon, Stuart Parnaby, Chris Riggott.

Charlton: Darren Ambrose (geschorst) en Gonzalo Sorondo (geschorst).



Ook Liverpool-Arsenal werd normaal dit weekend gespeeld, maar door de Europese Supercup werd die wedstrijd uitgesteld. Een nieuwe datum werd nog niet bekendgemaakt.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties