Straftraining voor Roda JC

Jeroen
| 0 reacties
Straftraining voor Roda JC
Foto: © SC

Huub Stevens was afgelopen vrijdag woedend na de derde nederlaag op rij van zijn Roda JC. In deze 3 nederlagen kreeg Roda 10 tegengoals, waarbij ook keeper Kujovic, in alle wedstrijden, bij verschillende goals niet vrijuit ging.

Na eerdere nederlagen tegen Heerenveen en PSV verloor Roda nu ook van RKC Waalwijk met 2-0. In tegenstelling tot de wedstrijd in Heerenveen toonde de spelers de laatste twee wedstrijden amper inzet, tegen PSV leken ze zowaar ongemotiveerd het veld op te komen.

De dag na de nederlaag in Waalwijk, zaterdag, had Stevens een extra training ingelast. De spelers moesten het kleedlokaal volledig uitruimen, de spullen moesten ze het veld opdragen. Vervolgens moest de gehele selectie rennen, sprinten en andere oefeningen doen. Na twee uur beëindigde Stevens de training waarin de selectie niks te drinken kreeg. Hierna dropen de spelers compleet vermoeid af richting kleedkamer.

Aanstaande zondag, 18-9, speelt Roda om 16:30 thuis tegen Willem II, deze club staat onder Roda op de ranglijst. Roda JC staat vijftiende met 3 punten en Willem II staat zestiende met 1 punt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties