Wat is er aan de hand met Espartero?

Filip Van der Elst
| 0 reacties
Wat is er aan de hand met Espartero?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Brussels speelde zaterdag 1-1 gelijk tegen neo-eersteklasser SV Zulte Waregem, maar dat was heus niet het populairste gespreksonderwerp na de match. Van nieuweling Mario Espartero was namelijk geen spoor meer. 

Volgens enkele spelers kan de middenvelder zich niet goed aanpassen aan de ploeg. Met zijn arrogante houding zou hij de hele groepssfeer verzieken. Op wedstrijden was wel al duidelijk dat de ex-speler van Metz en La Louvière bijzonder kritisch tekeer kan gaan tegen zijn ploegmaats.

Maar er is meer. Vrijdag zou de zaak helemaal tot ontploffing gekomen zijn. Het is een publiek geheim dat trainer Albert Cartier en Espartero goeie vrienden zijn, en ook dat zou voor wrevel gezorgd hebben bij de spelers (cfr. Culeks reactie toen hij en niet Espartero vervangen werd in en tegen Gent). Uiteindelijk wou Espartero vrijdag niet meetrainen en zaterdag niet meespelen tegen SVZW. De geruchten doen ook de ronde dat Cartier die avond zijn ontslag zou aangeboden hebben, maar dat voorzitter Johan Vermeersch dat weigerde.

Wat er precies aan de hand is, is niet geweten, maar wel is duidelijk dat niemand nu eigenlijk weet hoe het verder moet met Espartero. Veel zal afhangen van zijn aan- of afwezigheid op training dinsdag. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties