Speler loopt beenbreuk op en legt klacht neer

Steven Bologne
| 0 reacties
Speler loopt beenbreuk op en legt klacht neer
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In de wedstrijd Boechout – Sint Amands, een duel tussen twee derdeprovincialers, liep de 27-jarige Stef Grignard een open beenbreuk op. “Ik ben drie maanden werkonbekwaam, dit hoort echt niet thuis op een voetbalveld”, opent de aangeslagen voetballer.

Een kwartier voor het einde van een felle wedstrijd, en bij een 3-1 voorsprong voor Boechout, ging speler Kristof De Maeyer van Sint Amands te bruusk in op Stef Grignard. “Ik had de bal net vooruit geschoven toen die verdediger voluit op mijn kuit inging”, herinnert hij zich nog. “Volgens sommige supporters hoorde je het zelfs kraken tot aan de overzijde. Mijn voet stond in de omgekeerde richting, en mijn enkel hing enkel nog met spieren aan mijn been. Mijn scheenbeen en kuitbeen waren gebroken. Gelukkig voelde ik door de adrenaline niet al te veel pijn.”

"Ik hoop nu maar dat mijn werkgever begrip kan opbrengen voor mijn situatie, ik zal de eerste drie maanden zeker niet terug aan de slag kunnen gaan. Aangezien ik nog alleen woon en een lening van mijn huis heb af te betalen, heb ik het geld echt wel nodig. Mijn job verliezen zou een ramp zijn", besloot de ongelukkige speler. Na de wedstrijd stelde de politie een proces verbaal op. Stef Grignard legt een klacht neer tegen de speler.

De voorzitter van Sint Amands, Fons Van Hoorick, beschermt zijn eigen speler. “Het was een duel zoals er zoveel zijn in een wedstrijd, jammer genoeg wordt de situatie zo opgeklopt om voor de nodige sensatie te zorgen. Ik neem mijn speler voor de volle 200% in bescherming, daar mag je zeker van zijn.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (3B)

Nieuwste reacties