Verheyen en Englebert uit de ploeg gezet

Verheyen en Englebert uit de ploeg gezet
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Gert Verheyen en Gaetan Englebert zijn door Jan Ceulemans naar de bank verwezen. Ze worden vanavond tegen Westerlo vervangen door Grégory Dufer en Philippe Clement, opnieuw fit na zijn knieblessure.

Jan Ceulemans is nog altijd op zoek naar zijn basisploeg. Tegen Westerlo vanavond vliegen ouderdomsdeken Gert Verheyen en marathonloper Gaetan Englebert naar de bank. Beide spelers zitten in een slechte periode. Verheyen heeft er geen probleem mee. Zelf verklaarde hij na de wedstrijd tegen Charleroi dat hij helemaal leeg zit. Over zijn verdere toekomst als voetballer wil de captain nog niet praten. In december zit hij aan tafel met blauw-zwart om dat te bespreken.

Gelukkig kan Ceulemans vanavond opnieuw op Philippe Clement rekenen. Hij komt in de ploeg ten nadele van Englebert. Clement was zeven weken out wegens een knieblessure, maar is nu opnieuw topfit. De Antwerpenaar voelt zich ook klaar om er weer volop tegenaan te gaan. "Nu kan ik mijn energie eindelijk kwijt op het veld in plaats van bij de kine", verklaart Fille in Het Nieuwsblad.

Marek Spilar en Gunther Vanaudenaerde nemen vanvond wellicht hun plaats in het elftal weer in. Jason Vandelanoitte en Kevin Roelandts moeten zich terug tevreden stellen met een plaatsje op de invallersbank. [AN]





 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties