Ode Thompson krijgt zijn kans

Niels Hendriks
| 0 reacties
Ode Thompson krijgt zijn kans
Foto: © SC

KVSK United-spits Mirek Waligora zal enkele maanden buiten strijd zijn met een kuitbeenbreuk. Hierdoor zal Ode Thompson zijn kans krijgen. De Nigeriaan heeft zich al enkele maanden mogen aanpassen bij de Noord-Limburgers en zal zaterdag zich eindelijk kunnen bewijzen vanaf de aftrap. Na bij AA Gent, Harelbeke, Anderlecht, Westerlo, RBC Roosendaal, KV Oostende en Union SG gespeeld te hebben kan de goedlachse spits zich bij de tweedeklasser opnieuw in de kijker spelen.

"Nu Mirek Waligora geblesseerd is, zal ik eindelijk speelkansen krijgen. Ten eerste wil ik zeggen dat we allemaal meevoelen met Mirek. United is een familieclub en ook de spelers vormen een vriendengroep. Ik vind het overigens prima dat ik een inlooptijd kreeg. Ik sukkelde nog met een conditionele achterstand en bovendien had onze trainer geen reden om zijn winning team te veranderen. United is het Chelsea van België", lacht hij. "Wij hebben in máánden geen competitieduel meer verloren."

"Voetbal is mijn leven, voetbal is een feest. In Afrika is voetbal veel meer dan een spelletje, het is een zaak van leven en dood. Wie wint is een god, wie verliest een sukkelaar. Voetbal is ook een evenement waar iedereen wil bij zijn omdat er dan gefeest wordt. Dansen van het eerste tot het laatste fluitsignaal en in een regio waar arm en rijk ver uit mekaar liggen brengt voetbal iederéén naar het stadion. Daarom hoop ik ook zo dat mijn prestaties hier, me weer naar de nationale ploeg loodsen. Ik voel dat het gaat lukken."

"Bij United trof ik hier een club met warme supporters aan, een stevige ploeg en een prima bestuur. Ik verhuisde onlangs van Anderlecht naar Wetteren maar ik zoek nu een studio in Lommel. We zullen ons hier nog amuseren."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties