Lierse denkt aan Duitse ex-international

Lierse denkt aan Duitse ex-international
Foto: © SC

Bij Lierse gaat het niet goed dit seizoen. Vooral het scorend vermogen ontbreekt bij de Pallieters. Daarom denkt geel-zwart aan de 34-jarige Fredi Bobic om dat probleem op te lossen.

Aan het begin van het seizoen kocht Lierse heel wat nieuwelingen uit het Oostblok. Zij brachten, samen met de ervaren Vairelles, nog niet wat er van hen verwacht werd. Ook Cruz, die vorig jaar zo sterk was bij Germinal Beerschot, heeft het moeilijk.

Lierse gaat dus opnieuw op zoek naar versterking. In hun zoektocht naar een vlot scorende spits denken ze aan Fredi Bobic. Bobic is 34 en ex-international bij Duitsland. Deze zomer liep zijn contract bij Hertha BSC af en sindsdien heeft hij geen club meer. Of hij haalbaar is moet nog blijken. De aanvaller heeft ook aanbiedingen uit Duitsland en het Midden-Oosten. 

Ook de Braziliaanse spitsen Nunes en Couto moeten op hun tellen passen. In januari worden hun prestaties geƫvalueerd. Wanneer blijkt dat ze niet voldeden, kunnen ze vervangen worden door twee andere Brazilianen. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties